Casian Rus, primar Cuzdrioara: Autoritățile locale au acordat sprijin cetățenilor care au solicitat ajutor!

1 min read

Primarul comunei Cuzdrioara, Rus Casian, a anunțat că autoritățile locale din Cuzdrioara au acordat sprijin cetățenilor care au solicitat ajutor „pentru procurarea de alimente, bunuri de strictă necesitate și medicamente”.

Casian Rus a făcut și o prezentare a stadiului pandemiei în localitate: „Pe raza comunei au fost în izolare la domiciliu un număr de aproximativ 100 persoane, venite din zonele de risc. Persoanele aflate în izolare au fost monitorizate în toată această perioadă, din fericire nu sunt semnalate persoane care să prezinte simptome de boală, 80% din persoane au ieșit din perioada de izolare”.

De asemenea, au fost efectuate lucrări de dezinfecție în spațiile publice – străzi, stații de autobuz, parcuri.

Edilul comunei le-a mai solicitat cuzdriorenilor să respecte regulile impuse de starea de urgență: „Având în vedere amploarea răspândirii noului CORONAVIRUS, fapt menționat la știrile din presa locală, în zonele din vecinătatea comunei noastre Dej, Cetan, Reteag, unde sunt confirmate persoane infectate cu COVID-19, vă rugăm să respectați regulile impuse de starea de urgență STAȚI ACASĂ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *