Ibrahimović de Nireș și colegii săi au spulberat ACS Florești !

1 min read

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, continuă să uimească Clujul. Dacă ziua muncește în primărie, în timpul liber cutreieră lucrările publice din zonă pentru a le verifica, reușește să se implice total în comunitate punând pe picioare și echipa locală, Progresul Nireș.

Astfel, recent au avut loc meciurile din şaisprezecimile de finală ale Cupei României, faza judeţeană, iar CS Floreşti, chiar deţinătoarea Cupei, a primit şapte goluri pe terenul Progresului Nireş. Ocupanta locului doi din Liga a V-a, zona Gherla, a câştigat cu 7-2, după ce la pauză a condus cu 2-1.

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, este motorul și sufletul echipei, Ibrahimović de Nireș, anunțând pe o rețea de socializare: „Progresul Nireș 1200 de locuitori 7-2 ACS Florești 40.000 de locuitori. Felicitări băieți pentru frumoasa victorie din Cupa României, cu echipa care a câștigat campionatul ligii a 4, și echipa care a pierdut barajul pentru accederea în Liga a 3-a. Ați făcut cinste comunei noastre cu acest joc câștigat. Hai Progresul Nires!”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *